Harderwijkerweg 132, Ermelo info@hureninhetgroen.nl

Seizoensopslag


Van zomer tot winter


Seizoensopslag voor bedrijven en particulieren. Supermarkten en andere winkels hebben seizoensgoederen niet altijd nodig. Maar ook bij particulieren liggen winterbanden of vakantiespullen flink in de weg. Spullen die niet het hele jaar nodig zijn nemen dus behoorlijk wat ruimte in beslag. Huren in het Groen heeft de ideale oplossing. Seizoensopslag vanaf 75m2. Altijd toegang tot uw eigen ruimte. Veilig opgeslagen.


In het kort

» Beschikbaar vanaf 75m2 » 3 minuten vanaf A28 » Bereikbaar voor vrachtverkeer » Ruimte naar wens in te delen

Contact Plattegrond

Voorraad opslag


Als u een goed lopend bedrijf heeft, zoals een webshop of een fysieke winkel, kunt u tegen het probleem aanlopen dat u geen ruimte meer heeft voor het opslaan van uw handelsvoorraad.
Meer over voorraadopslag>>

Inboedelopslag


U gaat verhuizen of verbouwen? Huren in het Groen biedt opslagboxen voor het opslaan van uw inboedel die u tijdelijk niet gebruikt.
Meer over inboedelopslag>>

Seizoensopslag


Seizoensopslag voor bedrijven en particulieren. Supermarkten en andere winkels hebben seizoensgoederen niet altijd nodig.
Meer over seizoensopslag>>

Opslagruimte


Opzoek naar extra ruimte voor opslag van voorraad, seizoensproducten of inboedel? Dan bent u bij Huren in het Groen aan het juiste adres.
Meer over opslagruimte>>

Materiaalopslag


Bouwbedrijven en hoveniers hebben materialen en gereedschappen die niet altijd worden gebruikt.
Meer over materiaalopslag>>

Review


Huren in het Groen kenmerkt zich door op een rustige locatie nette hallen te verhuren. Albert zelf is schappelijk en flexibel wat tot uiting komt in een prettige werksfeer.

Deze flexibiliteit ervaren wij als een stukje meerwaarde in de relatie tussen huurder en verhuurder. De huurprijzen zijn zeer redelijk en de hallen zijn geschikt voor zowel kleine als middelgrote bedrijven. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de hal die wij bij Albert huren.

Aart Tomassen RVS Bewerking
Meer over stalling>>
Verzenden