Harderwijkerweg 132, Ermelo info@hureninhetgroen.nl

Onze locatie in Ermelo


Voor elke opslag een oplossing


De 5 loodsen met verschillende opslagruimtes staan op een goed beveiligd terrein op het Tonselseveld in Ermelo. Prima bereikbaar vanaf de A28 en gelegen aan de Harderwijkerweg tussen Ermelo en Harderwijk.

U heeft 7 dagen per week toegang tot uw eigen zelfstandige ruimte. De opslagruimtes kunnen naar wens worden samengesteld. De oppervlakte kan variëren van 75m2 tot en met 300m2. 

Wie huren er zoal bij Huren in het Groen? Wij verhuren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Particulieren huren voornamelijk opslagboxen voor inboedelopslag. Bedrijven huren opslagruimte of mini opslag voor het opslaan van voorraad en materialen. Zo zijn hier een aantal webshops, bouwbedrijven en hoveniers gevestigd. 

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de stalling van uw boot of caravan.

De prijzen van de opslagruimtes variëren op basis van de gewenste grootte. Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden.

Wij zijn op dit moment bezig met het ontwikkelen van verschillende bedrijfsruimtes. Voor kantoorhuisvesting tot klein industriële werkzaamheden. Hieronder alvast een impressie. 


In het kort

» Beschikbaar vanaf 75m2 » 3 minuten vanaf A28 » Bereikbaar voor vrachtverkeer » Ruimte naar wens in te delen

Contact Plattegrond

Voorraad opslag


Als u een goed lopend bedrijf heeft, zoals een webshop of een fysieke winkel, kunt u tegen het probleem aanlopen dat u geen ruimte meer heeft voor het opslaan van uw handelsvoorraad.
Meer over voorraadopslag>>

Inboedelopslag


U gaat verhuizen of verbouwen? Huren in het Groen biedt opslagboxen voor het opslaan van uw inboedel die u tijdelijk niet gebruikt.
Meer over inboedelopslag>>

Seizoensopslag


Seizoensopslag voor bedrijven en particulieren. Supermarkten en andere winkels hebben seizoensgoederen niet altijd nodig.
Meer over seizoensopslag>>

Opslagruimte


Opzoek naar extra ruimte voor opslag van voorraad, seizoensproducten of inboedel? Dan bent u bij Huren in het Groen aan het juiste adres.
Meer over opslagruimte>>

Materiaalopslag


Bouwbedrijven en hoveniers hebben materialen en gereedschappen die niet altijd worden gebruikt.
Meer over materiaalopslag>>

Review


Huren in het Groen kenmerkt zich door op een rustige locatie nette hallen te verhuren. Albert zelf is schappelijk en flexibel wat tot uiting komt in een prettige werksfeer.

Deze flexibiliteit ervaren wij als een stukje meerwaarde in de relatie tussen huurder en verhuurder. De huurprijzen zijn zeer redelijk en de hallen zijn geschikt voor zowel kleine als middelgrote bedrijven. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de hal die wij bij Albert huren.

Aart Tomassen RVS Bewerking
Meer over stalling>>
Verzenden