Harderwijkerweg 132, Ermelo info@hureninhetgroen.nl

Inboedelopslag


Inboedelopslag / Opslagboxen


De huizenmarkt trekt weer aan. Dat betekend dat het aantal verhuizingen en verbouwingen weer aantrekt. Ook in Ermelo is deze ontwikkeling in de woningmarkt zichtbaar. U gaat verhuizen of verbouwen? Huren in het Groen in Ermelo biedt opslagboxen voor het opslaan van uw inboedel die u tijdelijk niet gebruikt. Vooral bij verbouwingen kan huisraad flink in de weg staan. Zeker als u geen schuur of garage hebt die tijdelijk als opslag kan dienen.

Afmetingen
Onze inboedelboxen hebben de volgende afmetingen:
breed: 1,85meter
diep: 2,40meter
hoog: 2,10 meter

Onze opslagboxen zijn ideaal voor tijdelijke opslag voor meubels, huishoudelijke apparaten en andere huisraad. Uw inboedel staat bij ons in een goed beveiligde omgeving. Inboedelopslag huren bij Huren in het Groen? Neem contact op voor meer informatie en prijzen.
In het kort

» Beschikbaar vanaf 9,5m3 » 3 minuten vanaf A28 » Bereikbaar voor vrachtverkeer » Ruimte naar wens in te delen

Contact Plattegrond

Voorraad opslag


Als u een goed lopend bedrijf heeft, zoals een webshop of een fysieke winkel, kunt u tegen het probleem aanlopen dat u geen ruimte meer heeft voor het opslaan van uw handelsvoorraad.
Meer over voorraadopslag>>

Inboedelopslag


U gaat verhuizen of verbouwen? Huren in het Groen biedt opslagboxen voor het opslaan van uw inboedel die u tijdelijk niet gebruikt.
Meer over inboedelopslag>>

Seizoensopslag


Seizoensopslag voor bedrijven en particulieren. Supermarkten en andere winkels hebben seizoensgoederen niet altijd nodig.
Meer over seizoensopslag>>

Opslagruimte


Opzoek naar extra ruimte voor opslag van voorraad, seizoensproducten of inboedel? Dan bent u bij Huren in het Groen aan het juiste adres.
Meer over opslagruimte>>

Materiaalopslag


Bouwbedrijven en hoveniers hebben materialen en gereedschappen die niet altijd worden gebruikt.
Meer over materiaalopslag>>

Review


Huren in het Groen kenmerkt zich door op een rustige locatie nette hallen te verhuren. Albert zelf is schappelijk en flexibel wat tot uiting komt in een prettige werksfeer.

Deze flexibiliteit ervaren wij als een stukje meerwaarde in de relatie tussen huurder en verhuurder. De huurprijzen zijn zeer redelijk en de hallen zijn geschikt voor zowel kleine als middelgrote bedrijven. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de hal die wij bij Albert huren.

Aart Tomassen RVS Bewerking
Meer over stalling>>
Verzenden